Peter Mulder

~~Als je het mij vraagt is een kerk bedoeld als een plek waar je inspiratie op doet, waar je heen kunt als het niet goed met je gaat, waar het leuk is als het wel goed met je gaat. Waar het niet uitmaakt wat je hebt gedaan of bereikt, of waar je vandaan komt.
Een plek ook waar Jezus centraal staat, in doen en laten en spreken. Eerlijk en duidelijk, zonder donderpreken of zoete praatjes. En ook als je niet gelooft in Jezus of in wat ze zeggen ben je altijd hartelijk welkom.
Hoop voor Noord lukt het om zo’n plek te zijn. Natuurlijk, het is geen paradijs; soms lukt het niet. Maar heel vaak ook wel, ik ben er nog steeds verbaasd over. De sfeer is ontspannen, de stijl informeel, en de mensen diverser dan je zelf kan verzinnen. Daarom kom ik er graag.
 

Contact

[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"phone","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Telefoonnummer","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}
[]
[{"mandatory":"","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Vraag\/opmerking","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[[]]
{"label":"Verzenden"}
[]

Bloemenbuurt


In de Bloemenbuurt wonen verschillende christenen die betrokken zijn bij Hoop voor Noord. We komen regelmatig bij elkaar om samen het leven te vieren en te delen.
We doen dat, onder andere, door samen te eten, bijbel te lezen, te bidden en ons in te zetten voor de buurt. 

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan het goede leven in de Bloemenbuurt. Daarom hebben we samen met andere buurtbewoners een buurtmaaltijd opgezet – elke donderdag koken buren een drie-gangen menu voor buren. Ook helpen we mee met het organiseren van buurtfeesten en schoonmaakacties. 

Woon je in de Bloemenbuurt? Hartelijk welkom! 
We vinden het leuk van je te horen!


Voor meer informatie kun je kijken op onze Facebookpagina of contact opnemen
met Linda van de Kamp of Peter Mulder via petermulderxx@gmail.com / 06-14352289

Bloemenbuurt