Blader op datum


Vastenperiode in eerste maand van jaar

Door Arie 05-01-2019

Als gemeente willen wij voor de komende maand gedurende de periode van 6 januari tot 27 Januari gaan bidden en vasten.

Waarom vasten? Wij zien veel ellende en willen Gods wil zoeken voor ons leven en voor de gemeente en de buurten voor 2019. Misschien heb je zelf lang gebeden voor iets en zie je het maar niet komen. Ik heb samen met mij vrouw gevast voordat wij na bijna tien jaar wachten pas kinderen kregen. Ik geloof in de kracht van vasten. Toen zijn discipelen een jongen niet konden genezen gaf Jezus aan dat sommige dingen alleen overwonnen kunnen worden door bidden en vasten (Matteus 17:21).

Ik nodig iedereen die mee wil doen om ons gezamenlijk te verenigen in een periode van gebed en vasten. Je kunt voor jezelf bepalen hoe lang je mee wilt doen: een dag, een week of de hele periode.

Stuur mij een bericht witness4c@hotmail.com als je mee wilt doen en de kracht van het vasten wilt ervaren. Dan stuur ik je een instructie over hoe je zou kunnen vasten.

Wij willen ook samen komen om te bidden op vrijdag 11, vrijdag 18, maandag 21, dinsdag 22, woensdag 23, donderderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari. De avonden zijn steeds van 20:00 tot 22:00. Op de laatste avond sluiten we de vastenperiode af door samen met avondmaal te vieren.

Laat het even weten als je alleen in de ochtend of middag kan samenkomen. Dan kan ik kijken of ik nog een extra samenkomst overdag kan inplannen.  

Veel kracht en zegen voor alle die mee gaan doen met vasten.

Max Cikido
Ouderling Hoop voor Noord