Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben ook wij wat aanpassingen moeten maken. Er zullen drie samenkomsten gehouden worden en een livestream. De samenkomsten starten om 10:00 uur, 11:30 uur en 19:00 uur en duren ongeveer 50 minuten. Vanaf een kwartier van tevoren (niet eerder) ben je welkom. Er is ruimte voor 30 mensen en opgave hiervoor is noodzakelijk. Aanmelden voor een samenkomst kan via de link meevieren.nl/hoopvoornoord. Tijdens de eerste samenkomst wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. De livestream is ook terug te kijken bij ‘samenkomst gemist’ op deze website.

De samenkomst van 11:30 uur bied ook vertaling voor Engelssprekenden. En je kunt voor je laten bidden, na de samenkomst.

Crèche en kinderclub

Tijdens de 10:00 en 11:30 uur samenkomst is er voor de jongsten een crèche (0-4 jaar) en een kinderclub (kinderen 4-11 jaar); de kinderen mogen vanaf 9:45 en 11:15uur (niet eerder) naar de crèche of club.