We starten in september weer met de cursus Aan Tafel!, een oriëntatiecursus christelijk geloof (vergelijkbaar met de Alphacursus). Voor als je op zoek bent en meer wilt weten over het christelijk geloof. Of als je jezelf christen noemt, maar graag opnieuw wilt kennismaken met de basis van het christelijk geloof.

De cursus gaat over zingeving, levensvragen en welke antwoorden het christelijk geloof biedt. Met een speciale focus op de persoon Jezus en zijn onderwijs en leven (aan de hand van het Bijbelboek Lucas). Alle vragen mogen gesteld worden. En iedereen kan instappen, dus voorkennis is niet vereist.

Elke avond begint met koffie en thee en kort bijpraten, met vervolgens een uitleg over het onderwerp dat die avond centraal staat. Daarna is er een groepsgesprek en kun je al je vragen en opmerkingen kwijt. De cursus bestaat uit acht avonden en een zaterdag. Voor de komende cursus in 2020 zijn dat de volgende data:

Donderdagavonden 19.30 – 21.30: 10, 17, 24 september, 1, 8, 15 oktober, vrijdagavond 23 oktober en zaterdag (10.00 – 17.00) 24 oktober. Laatste donderdagavond 29 oktober.

Voor meer informatie of opgave kun je mailen naar theodoor@hoopvoornoord.nl.

We hopen je in september te kunnen begroeten!