De samenkomsten zullen voorlopig  in de school ‘Het Noorderlicht’ worden gehouden. Deze school staat naast de kerk en je kunt via het hek naar het plein van die school, bij de ingang komen. Het kerkgebouw zelf zal deze weken gesloten zijn. Omdat Het Noorderlicht groot genoeg is hoef je je voor deze samenkomsten niet aan te melden en hoef je ook geen qr-code te tonen. Net als in andere gevallen is het bij klachten verstandiger om thuis te blijven en via de livestream de dienst (terug) te kijken. 

In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Er worden twee samenkomsten gehouden, nl om 10:00 en 11:30 uur. Tijdens de samenkomst van 10:00 uur wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. De livestream is ook terug te kijken bij ‘Preken’ onderaan deze website. Tijdens de samenkomst van 11:30 zal er Engelse vertaling zijn. Daarnaast kun je na de samenkomst voor je laten bidden

Kinderen

Voor kinderen is er tijdens de samenkomst crèche (0-4 jaar) en club (groep 1 t/m 8). Elke 1e en 5e  zondag van de maand zijn kinderen vanaf groep 3 in de samenkomst, kinderen uit groep 1/2 mogen dan bij de crèche aansluiten.

 Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl