Vlakbij Amsterdam Noord ligt het kleine en mooie dorp Broek in Waterland. Met een aantal ‘Broekers’ vormen we hier de buurtgroep Broek in Waterland. Onze groep bestaat uit jonge tot wat oudere mensen, met verschillende achtergronden. We willen graag betrokken zijn op onze omgeving en er zijn voor de ander. Een aantal van ons is betrokken bij Hoop voor Noord. Het ‘zijn’ van een buurtgroep is steeds weer zoeken naar manieren en vormen in het delen van geloof, hoop en liefde. We zoeken verbinding met de Protestantse Kerk in Broek in Waterland, en kijken waar we aan kunnen sluiten. We zoeken verbinding met dorpsgenoten die op zoek zijn naar zingeving, of die een steuntje kunnen gebruiken. Ook komen we regelmatig samen voor gebed of we gaan een mooie (strand)wandeling maken.

Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten als je in Broek in Waterland of daar in de buurt woont. Elke eerste zondag van de maand ontmoeten we elkaar in het dorp, we bezoeken samen de dienst van de Protestantse Kerk, of ondernemen iets anders met elkaar. Elke vrijdagmorgen in de even weken is er een gebedsgroep voor vrouwen uit Broek en omgeving.

Wil je meer weten of een keer komen kennismaken? Neem dan contact op met Anne Huisman (jmhuisman@yahoo.com) of Arno Hoogendoorn (arno.hoogendoorn@gmail.com)