Op zondag zijn er samenkomsten in de Kruiskerk. In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Er worden twee samenkomsten gehouden, nl om 10:00 en 11:30 uur. Tijdens de samenkomst van 10:00 uur wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. De livestream is ook terug te kijken bij ‘Preken’ onderaan deze website. Tijdens de samenkomst van 11:30 zal er Engelse vertaling zijn. Daarnaast kun je na de samenkomst voor je laten bidden

De samenkomsten zullen worden gehouden in de school ‘Het Noorderlicht’. Deze school staat naast de kerk en je kunt via het hek naar het plein van die school, bij de ingang komen. Het kerkgebouw zelf zal deze weken gesloten zijn. Omdat Het Noorderlicht groot genoeg is hoef je je voor deze samenkomsten niet aan te melden.

Hoop voor Noord is een multiculturele kerk die sterk verbonden is aan drie wijken in Amsterdam Noord.

Kinderen

Kinderen zijn ook in de samenkomsten, van 11 juli – 15 Augustus. Uitzondering: op zondag 11 en zondag 18 juli is er in de tweede samenkomst van 11.30 uur wél club en crèche!

 Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl

Afspraken over Coronamaatregelen, zie protocol onderaan de website.