Op zondag zijn er samenkomsten in de Kruiskerk. In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken of voor je te laten bidden.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben ook wij wat aanpassingen moeten maken. Er zullen twee samenkomsten gehouden worden en een live stream. De samenkomst van 10:00 uur heeft beperkte plekken vanwege de ruimte in het gebouw. Er is ruimte voor 35 mensen. Voor deze samenkomst kun je je opgeven op het volgende mailadres: ochtend@hoopvoornoord.nl.

Tijdens deze samenkomst wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. Deze zijn ook terug te kijken bij ‘samenkomst gemist’ op deze website.

Hoop voor Noord is een multiculturele kerk die sterk verbonden is aan drie wijken in Amsterdam Noord.

Om 12.30 uur is er een samenkomst met méér ruimte. We houden deze in de school ‘het Noorderlicht’ naast het kerkgebouw. We zullen via het plein van de school het gebouw binnengaan. In deze middagsamenkomst wordt er gezamenlijk gezongen met inachtneming van de richtlijnen. Deze samenkomst biedt ook vertaling voor Engelssprekenden. En je kunt voor je laten bidden, na de samenkomst.

Crèche

Tijdens de middagsamenkomst is er voor de jongsten een crèche (0-4 jaar) en een kinderclub (kinderen 4-11 jaar); dit is wel onder voorbehoud van genoeg leidinggevenden. Soms moeten we ouders vragen een handje te helpen. De crèche en kinderclub worden niet in de school gehouden maar in het kerkgebouw, de kinderen mogen daar vanaf 12:15 uur gebracht worden.

Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl

Afspraken over Coronamaatregelen, zie protocol onderaan de website.