Vanwege het coronavirus gaan de samenkomsten op zondag niet door. Als kerk is besloten om geen groepsbijeenkomsten te houden, om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken en zo mee te werken aan waar de overheid ons toe oproept, dat we állemaal verantwoordelijk zijn om het aantal contactmomenten met anderen laag te houden.

Vanuit de kerk “Hoop voor Noord” te Amsterdam Noord, proberen we toch een zondagsdienst te verzorgen zodat wij persoonlijk contact met u kunnen houden en met u het Woord van God kunnen delen. Daarom hebben we de dienst van te voren opgenomen en deze kunt u op zondag of een later moment bekijken. Deze wekelijkse bijdrage zijn hier terug te luisteren op deze website bij Preken en op de website van Kerkdienst gemist.

Op zondag zijn er samenkomsten in de Kruiskerk. In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken of voor je te laten bidden.

Hoop voor Noord is een multiculturele kerk die sterk verbonden is aan drie wijken in Amsterdam Noord.

We hebben maar een klein gebouw en passen er niet allemaal in. Daarom zijn er op zondag twee samenkomsten. De preek is identiek; de muziekkeus is verschillend. 
Om 10.00 uur is er een samenkomst met een klassiek karakter.

Om 12.30 uur is er een samenkomst met méér muziek en een wat moderner karakter. De middagsamenkomst biedt ook vertaling voor Engelssprekenden. En je kunt voor je laten bidden, na de samenkomst. Vooraf en achteraf is er koffie en thee; weet je welkom!

Crèche

Voor de jongsten is er een crèche (peuters tot en met 3 jaar) en een kinderprogramma (kinderen 4-11 jaar); dit is wel onder voorbehoud van genoeg leidinggevenden. Soms moeten we ouders vragen een handje te helpen.

Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl