Op zondag zijn er samenkomsten in de Kruiskerk. In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken. Tijdens de samenkomst van 11:30 zal er Engelse vertaling zijn en na de samenkomst kun je voor je laten bidden.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn de samenkomsten anders dan dat we gewend zijn. Er zullen drie samenkomsten  worden gehouden, nl om 10:0011:30 en 19:00 uur. Tijdens de samenkomst van 10:00 uur wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. De livestream is ook terug te kijken bij ‘Preken’ onderaan deze website.
De samenkomsten duren ongeveer 50 minuten. Vanaf een kwartier van tevoren (niet eerder) ben je welkom. Er is ruimte voor 30 mensen en opgave hiervoor is noodzakelijk. Kom je van buiten Amsterdam-Noord en ben je al betrokken bij een kerk of christelijke gemeenschap, maar je wilt toch komen, dan willen we je vragen om je voor de avondsamenkomst aan te melden. Dit vragen we omdat er beperkte ruimte is en de avondsamenkomst vaak nog plekken over heeft. Aanmelden voor een samenkomst kan via de link meevieren.nl/hoopvoornoord.

Hoop voor Noord is een multiculturele kerk die sterk verbonden is aan drie wijken in Amsterdam Noord.

Crèche

Tijdens de 10:00 en 11:30 uur samenkomst is er voor de jongsten een crèche (0-4 jaar) en een kinderclub (kinderen 4-11 jaar); de kinderen mogen vanaf 9:45 en 11:15 uur (niet eerder) naar de crèche of club.

Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl

Afspraken over Coronamaatregelen, zie protocol onderaan de website.