Op zondag zijn er samenkomsten in de Kruiskerk. In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken of voor je te laten bidden.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben ook wij wat aanpassingen moeten maken. Er zullen twee eenvoudige samenkomsten zónder band/muziekteam gehouden worden en een livestream mét het muziekteam, die iedereen thuis mee kan kijken.
Om 12:30 uur wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. De livestream is ook terug te kijken bij ‘Preken’ onderaan deze website.
De samenkomsten starten om 10:00 en 19:00 uur en duren ongeveer 50 minuten. Vanaf een kwartier van tevoren (niet eerder) ben je welkom. Er is ruimte voor 30 mensen en opgave hiervoor is noodzakelijk. Aanmelden voor een samenkomst kan via de link meevieren.nl/hoopvoornoordHoop voor Noord is een multiculturele kerk die sterk verbonden is aan drie wijken in Amsterdam Noord.

Crèche

Tijdens de 10:00  uur samenkomst is er voor de jongsten een crèche (0-4 jaar) en een kinderclub (kinderen 4-11 jaar); de kinderen mogen vanaf 9:45 uur (niet eerder) naar de crèche of club.

Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl

Afspraken over Coronamaatregelen, zie protocol onderaan de website.