Op zondag zijn er samenkomsten in de Kruiskerk. In deze samenkomsten zoeken we God en luisteren we naar de boodschap van de Bijbel. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken of voor je te laten bidden.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben ook wij wat aanpassingen moeten maken. Er zullen drie samenkomsten gehouden worden en een livestream. De samenkomsten starten om 10:00 uur, 11:30 uur en 19:00 uur en duren ongeveer 50 minuten. Vanaf een kwartier van tevoren (niet eerder) ben je welkom. Er is ruimte voor 30 mensen en opgave hiervoor is noodzakelijk. Aanmelden voor een samenkomst kan via de link meevieren.nl/hoopvoornoord. Tijdens de eerste samenkomst wordt er gestreamd voor de mensen die thuis kijken en niet naar de samenkomst kunnen komen. Klik hier om naar de livestream te gaan. De livestream is ook terug te kijken bij ‘samenkomst gemist’ op deze website.

Hoop voor Noord is een multiculturele kerk die sterk verbonden is aan drie wijken in Amsterdam Noord.

De samenkomst van 11:30 uur bied ook vertaling voor Engelssprekenden. En je kunt voor je laten bidden, na de samenkomst.

Crèche

Tijdens de 10:00 en 11:30 uur samenkomst is er voor de jongsten een crèche (0-4 jaar) en een kinderclub (kinderen 4-11 jaar); de kinderen mogen vanaf 9:45 en 11:15uur (niet eerder) naar de crèche of club.

Neem voor meer informatie contact op via info@hoopvoornoord.nl

Afspraken over Coronamaatregelen, zie protocol onderaan de website.