Vasten en vieren

Palmzondag, komende zondag 2 april is er géén kinderclub, maar tussen de samenkomsten door kunnen kinderen wel samen met hun ouders of de mensen die met hen meegekomen zijn een Palmpasenstok maken. Welkom!

Evenals andere jaren willen we graag bezinnend richting Pasen gaan en nodigen we je uit om middels bidden en vasten toe te leven naar dit belangrijke feest. 

Er is volgende week elke dag iets te doen in de kerk. Het zijn diverse dingen dus je kunt ook kiezen wat bij je past. Al nodigen we je graag uit om álle avonden mee te doen. Let even op de tijdstippen, die verschillen per avond.

Op zondag 9 april zullen we Pasen vieren: ‘Hij leeft! De overwinning is behaald! Tussen de samenkomsten door zal er eten en drinken zijn en veel tijd voor ontmoeting. Daarom laten we de tweede samenkomst ook iets later starten, namelijk om 12.30. Maar als je deze tweede samenkomst bij wilt wonen, kom dan gerust eerder voor ontmoeting, eten en drinken. En natuurlijk voor het luchtkussen dat buiten opgesteld zal staan voor de kinderen. Tijdens de samenkomsten is er ook kinderclub en crèche.

Een overzichtje van deze week:

Zondag  2 april 10.00 en 12.00     samenkomsten

Maandag  3 april – 19.30-20.30     uur van gebed/Bijbel/zang/stilte

Dinsdag  4 april – 20.00-21.30     worshipavond met andere kerken samen in ons kerkgebouw

Woensdag  5 april 18.30-20.00     stilte wandeling, speciaal voor gezinnen met kinderen, maar anderen zijn natuurlijk ook welkom!

Donderdag  6 april 19.30-20.30     uur van gebed/Bijbel/zang/stilte

Goede Vrijdag  7 april 19.30     samenkomst met viering van het Avondmaal

Pasen zondag  9 april 10.00 en 12.30 uur(!)     feestelijke Paassamenkomsten

 

Iedereen van harte welkom!